מחיקת החשבון

עצוב לנו לראות אתכם הולכים.
מחיקת החשבון תסיר את פרטיכם מהמערכת ותפסיק את שליחת העדכונים אליכם במייל.
לא ניתן יהיה לשחזר את החשבון לאחר המחיקה.

האם להמשיך במחיקת החשבון?

להקליד את השם המלא בדיוק כפי שמופיע בפרופיל שלך