עצוב לנו לראות אתכם הולכים.מחיקת החשבון תסיר את פרטיכם מהמערכת ותפסיק את שליחת העדכונים אליכם במייל.לא ניתן יהיה לשחזר את החשבון לאחר המחיקה.
האם להמשיך במחיקת החשבון?